Starity

Boszorkány lesz Phoebe Tonkin

2011. március 23. 09:09   |   Szerző: Brittany

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A H2O: Sellőmesék sorozat sztárja új szerepet kapott egy amerikai sorozatban, ahol újra természetfeletti lényt kell megformálnia. Sellőből boszorkánnyá változott.

hirdetés
Boszorkány lesz Phoebe Tonkin

Phoebe Tonkin neve főként a H2O: Just Add Water című sorozatból ismerős a nézőknek, ahol Cleo Sertori karakterét alakította 3 évadon keresztül. A sellőszerepből kilépve megkapta első igazi filmszerepét a Tomorrow, When The War Began című filmben, és most elérkezett az ideje, hogy egy igazi amerikai sorozatban is feltűnhessen.

A The CW csatorna a napokban kezdi el forgatni a The Vampire Diaries testvérsorozat, a Secret Circle első epizódját, ahol Phoebe Tonkin alakítja a főszereplő, Cassie (Brittany Robertson) kovenjének egyik tagját, Faye-t.

A sorozat alapsztorija egy lányról szól, aki Salembe költözik. Itt tudja meg, hogy boszorkány, ráadásul tagja egy titkos kovennek. Hamarosan rá kell jönnie, hogy az élet még nagy meglepetéseket és harcokat tartogat számára, hiszen ő a kulcs a jó és a gonosz évszázados küzdelmének feloldásához.

A Secret Circle sorozatot 2011 szeptemberében tűzi műsorára az amerikai The CW csatorna.

hirdetés

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek