Starity

Chris Brown dührohamot kapott

2011. március 27. 16:04   |   Szerző: chrisBrown14

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Chris Brown a Good Morning America című reggeli műsorban vendégeskedett kedden. Amikor Rihannáról kérdezték, az énekes nagyon idegessé vált.

hirdetés
Chris Brown dührohamot kapott

A kedd reggeli műsorban Robin Roberts műsorvezető fogadta az énekest. Chris Brown a közelgő albumáról, a F.A.M.E-ről beszélt, de nem maradhatott szó nélkül a Rihanna-ügy sem. Eleinte a távoltartási végzésről kérdezte Robin Christ, majd a 2009-es ügyre is rászállt. Ezen még nem kapta fel a vizet, de miután kétszer is visszatért a témára a műsorvezető, kiborult.

Az interjú végén Brown elénekelte a YEAH 3X-t, majd egyenesen az öltözőbe vette az irányt, ahol üvöltözni, őrjöngeni kezdett. Ezek után a stáb tagjai szóltak a biztonságiaknak, akik lecsillapították az énekest. Chris végül egy székkel betörte az ablakot, és letépett pólóval hagyta el a helyszínt.

Egy bennfentes szerint Robin Roberts az interjú előtt megkérdezte az énekest, hogy lehet-e feltenni kérdéseket a Rihannával való esettel kapcsolatban, amelyre Chris igent mondott.

hirdetés

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek