Starity

Elárverezik Angelina Jolie régi képeit

2010. március 24. 17:05   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Angelina kiskorában egyeltalán nem akart se színésznő, se modell lenni, temetkezési vállalkozónak készült, ezek ellenére egészen jól megy neki a színészet.

hirdetés
Elárverezik Angelina Jolie régi képeit

Angelina Jolie 11 évesen kezdett el a színészettel foglalkozni, színi tanodába ment, 15 éves korától pedig már reklámfilmekben és video klipekben szerepelt. Ez idő tájt készültek róla ezek a fényképek, melyeket a Profiles in History aukciósház bocsát árverésre.

A képekről nem mondaná meg senki, hogy a ma vadságáról és féktelenségéről ismert színésznőt ábrázolják. Csendes, visszahúzódó tinilánynak tűnik. A befolyt összeg helyéről még nem tudni, viszont Angie-t ismerve valószínűleg jótékony célra fogja fordítani.

Jolie képei mellett még George Clooney, Drew Barrymore, Halle Berry, Greta Garbo és Marilyn Monroe eddig még soha nem látott tinédzserkori fotójára is licitálhatnak az érdeklődők. Az árverés időpontja március 26-27.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek