Starity

VV4: Anikó sosem lesz igazán boldog

2011. március 24. 11:11   |   Szerző: Brittany

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Való Világ fekete démonja minden lehetőséget megragad, hogy közel kerüljön egy-egy helyes fiúhoz. A lány barátnője elmesélte, hogy miért viselkedik így a villa rosszkislánya.

hirdetés
VV4: Anikó sosem lesz igazán boldog

A fekete hajú szépség először Béci kegyeit kereste, majd Király L. Norbi csókja után úgy érezte, hogy az X-faktor sztárja lesz élete szerelme. Ezt követte az Olivér affér, majd LL Junior is megdobogtatta a szívét. Vajon tényleg ilyen könnyen szerelembe esik Anikó, vagy más van a dolog hátterében?

A lány egyik közeli barátnője őszintén mesélt Anikó érzéseiről, és arról, hogy szerinte miért is viselkedhet így. Elmondása szerint a bajai lány tele van szeretettel, de mégis fél, hogy nem találja meg a boldogságot. Ez mind az édesapja miatt van. Anikó ugyanis apa nélkül nőtt fel, és minden férfi oldalán azt a törődést keresi, amit nélkülöznie kellett.

„Szeretne tartozni valakihez. Szeretné, ha törődnének vele. Ezért kapaszkodik bele minden férfiba. Szeretne egy pótapát. Nem szerelmes ő egyikbe sem, egyszerűen csak vágyik arra, hogy valaki szeresse őt” –mondta el Ani barátnője.

A rosszkislány próbál mindenkivel jó kapcsolatot ápolni, talán ezért is mondják rá sokszor, hogy napraforgó. Pedig a háttérben csak az egyszerű szeretethiány bújik meg. Vajon a villalét után megtalálja az igazit, vagy soha nem lesz igazán boldog egyetlen férfi oldalán sem?

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek