Starity

Boldog szülinapot, Clint!

2010. május 31. 10:10   |   Szerző: Castia

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A veterán színész-rendező Clint Eastwood ma, május 31-én tölti be 80. életévét. Egyetlen szülinapi kívánsága van: az, hogy ne ünnepeljék.

hirdetés
Boldog szülinapot, Clint!

Clint Eastwood megtiltotta feleségének, Dinának, hogy ünnepséget rendezzen 80. születésnapja alkalmából, mivel már a 70. szülinapja óta nem tartja számon az évek múlását.

A Piszkos Harry sztárja abban reménykedik, hogy semmilyen felhajtás nem lesz körülötte az újabb kerek évfordulón. Mint elmondta: "Több dolog is történik, amikor eléred a 70-es éveidet. Az egyik az, hogy nem ünnepled többé a születésnapjaidat. Megtiltottam a feleségemnek. Azt mondtam: kérlek, ne adjatok szülinapi ajándékokat. Nem akarom eljátszani ajándékbontás közben, hogy 'Nahát, éppen erre vágytam!' Azt mondtam neki: Ne vegyetek semmit. Csak iszunk egy üveg bort."

Eastwood a színészettől Gran Torino című filmjével visszavonult, de rendezőként még mindig aktív: idén ősszel mutatják be a Hereafter-t Matt Damon főszereplésével, és tervben van egy J. Edgar Hoover-ről szóló film (Hoover), melyben az amerikai elnök szerepét Leonardo DiCaprio játszhatja.

Ha az idős színész nem is akar szülinapi gyertyákat elfújni, azért a filmszerető közönség nem feledkezik meg az ünneplésről: az amerikai TCM csatorna ma Eastwood-napot rendez és kilenc filmjét tűzi műsorra egymás után, olyan klasszikusokat, mint A jó, a rossz és a csúf, az Egy maréknyi dollárért, a Piszkos Harry vagy a Kelly hősei.

Jó egészséget és további dolgos éveket Clint, töltsd ezt a napot úgy, ahogy szeretnéd! Mi sem számolgatunk, csak csendben ünneplünk. :)

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek