Starity

Nem kíváncsi senki Rihannára

2011. március 24. 13:01   |   Szerző: Brittany

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A világ egyik legnépszerűbb énekesnője, úgy tűnik, Amerikában már lejárt lemeznek számít. Hiába a slágerlistás számok, a koncertre nem sokan kíváncsiak.

hirdetés
Nem kíváncsi senki Rihannára

Leaáldozóban lenne Rihanna csillaga? A New York Post értesülése szerint az énekesnő amerikai koncertturnéja veszélybe került, mert a fellépésre alig-alig vált valaki jegyet. A belépők árusítása már jó ideje megkezdődött, de van olyan város, ahol még egy jegy sem lelt gazdára.

A Loud turné így veszélybe került, hiszen a menedzsment már elgondolkozott néhány fellépés lemondásán. A bostoni koncertre olyan kevesen vettek jegyet, hogy a bevétel maximum a fénytehnikára lenne elég.

Úgy tűnik, Rihanna Amerikában már nem számít akkora csillagnak. Már csak az a kérdés, hogy vajon vissza tud-e térni és megmutatni mindenkinek, hogy neki igenis helye van a könnyűzenei palettán.

FRISSÍTÉS! (2011.03.24. 13.58)

A jegyek eladásáról szóló hírek pletykáknak bizonyultak, amit több blogger indított el. Rihanna turnéja az eredeti tervek szerint fog zajlani.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek