Starity

Jake Gyllenhaal dulakodásba keveredett

2011. március 25. 08:08   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A színész dulakodásba keveredett egy fanatikus rajongójával, aki követte őt az illemhelyiségbe.

hirdetés
Jake Gyllenhaal dulakodásba keveredett

Jake Gyllenhaalnak nem volt könnyű estéje, amikor megrendezésre került a SXSW Filmfesztivál. A Szerelem és más drogok sztárját ugyanis a mosdóig követte egy lelkes rajongója, és fényképet készített róla.

A színész a napokban erősítette meg a hírt, az azonban nem derült ki, ki volt a dulakodás indítója, mindössze annyit tudunk, a rajongó nem volt hajlandó kitörölni a fotót a kamerából – mely valószínűleg illetlen tartalmat hordozott. „Igaz, így történt. Úgy vélem azonban, hogy ez egy olyan hely, ahol valóban jogunk van a magányra, és remélem, hogy ezzel mások is egyetértenek” – kommentálta a színész az incidens után.

A következő eseményen talán óvatosabb lesz, hiszen nemsokára bemutatásra kerül legújabb filmje, mely A forráskód címet viseli. A filmben Gyllenhaal katonát alakít, aki egy reggel nem a saját testében ébred, és meg kell akadályoznia egy merényletet. A produkció várhatóan április 21-én debütál Magyarországon.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek