Starity

Keresztes ldikó nem lenne újra mentor

2011. március 25. 12:12   |   Szerző: tabutv.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A művésznő most néhány hónap távlatából emlékszik vissza az RTL Klub tehetségkutatójára és új gyermekeire.

hirdetés
Keresztes ldikó nem lenne újra mentor

Keresztes Ildikó tavaly először ülhetett be kereskedelmi csatornás nagy magyar tehetségkutató zsűrijébe, a munka pedig rendesen felbolygatta az amúgy sem túl csendes életét. „Nagyon, nagyon sok mindent kaptam az X-Faktortól emberileg és szakmailag is, de az is igaz, hogy nagyon sok mindent ki is vett belőlem. Ha most jönne egy jótündér és megkérdezné, hogy vállalom-e az új X-Faktort, akkor a válaszom jelen pillanatban az, hogy nem tudom” – mondta el a művésznő a Bencze show forgatásán.

„Mivel én fél éven keresztül hétfőtől vasárnapig szinte együtt éltem a játékosokkal, rengeteg kötődés alakult ki. Mindenkinek tudtam az aktuális magánéleti és egyéb jellegű problémáiról, ezeken pedig megpróbáltam segíteni, és tanácsokat is adtam nekik. Eközben egyébként nagyon sokat tanultam én is tőlük, mert nem voltam nagyon képben azzal, hogy milyen egy mai húsz éves például és hogyan gondolkodik a világról” – osztotta meg a tabutv.hu-ra klikkelőkkel Keresztes Ildikó, akit az X-Faktor volt játékosai csak mamának szólítanak.

Ildikó elárulta, hogy a mai napig napi szinten tartja a kapcsolatot a pártfogoltjaival, sőt, jó mentorhoz méltóan még mindig megdorgálja őket, ha hülyeséget csinálnak. „Nikolasszal próbáltam tegnap beszélni, mert épp nincs hangja, és nem beszélhet. Kicsit a Norbit is le kellett dorgálnom, mert az én fülemhez is minden eljut, ami velük történik, úgyhogy tulajdonképpen kapcsolatban vagyunk. Érzem, hogy ők is igénylik ezt, és az én lelkemnek is szüksége van arra, hogy ha már lettek gyerekeim, akkor ne dobjam ki őket” – mondta Keresztes Ildikó, aki a videóban arról is mesél, hogy mi volt számára a legnagyobb kihívás az RTL Klub tehetségkutatójában.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek