Starity

Lea Michele számára fontos a sport

2011. március 25. 15:03   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Lea Michele, a Glee színésznője szívesen sportol nap mint nap, s mindenkit próbál arra ösztönözni, hogy éljen egészségesen.

hirdetés
Lea Michele számára fontos a sport

Lea Michele napról napra többet dolgozik, énekel és új filmjét, a New Years Eve-t forgatja, ami mellett a Glee folytatását sem hanyagolja – a sorozat szereplőinek rengeteg koreogrfáiát kell megtanulniuk, miközben énekelniük is kell, egyetlen hamis hang nélkül. Amikor pedig szabadideje akad, vagy barátaival, vagy sporttal tölti azt, hiszen számára nagyon fontos a mozgás, imád jógázni és tornászni.

„A sport nálam nem a szépségről szól. Szeretek sportolni, mert nagyon fontos számomra. Ha tehetem, elmegyek jógázni vagy tornászni. Gyakran együtt járok Diannával.”

Michele népszerűsíti egyébként a Nike Training Club új szerzeményét, ami egy karra csatolható iPad. A videót – melyben az interjú, egy új fotósorozat és a készülék is megtalálható – itt lehet megnézni:

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek