Starity

Justin Biebert csúnyán leégették

2011. március 25. 15:03   |   Szerző: Sarah Jessica

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Robert igencsak kellemetlen helyzetbe hozta a tinik kedvencét, amikor azt nyilatkozta, hogy soha nem találkozott még Justinnal.

hirdetés
Justin Biebert csúnyán leégették

Robert Pattinson nemrég interjút adott az MTV-nek, akik többek között Justin Bieberről is faggatták. Mr. Pattinson állítása szerint még soha nem találkozott személyesen Justin Bieberrel. Ez a kijelentés az ifjú énekesnek elég nagy beégést jelent, mivel nemrég még azt hírdette a sajtónak, hogy Pattinsontól kap csajozási tanácsokat.

„Egyszer egy buliban odajött hozzám Robert Pattinson, és azt mondta, az emberek imádják a haját, és szerinte az enyémet is fogják. Csak bemutatkozik a lánynak, és azt kérdezi: szeretnél beletúrni a hajamba? Azt hittem, csak viccel, de ez valóban működik!” – mesélte akkor Bieber.

Hogy a 17 éves srác valójában miért is hazudott, azt a Twilight szívtiprója sem érti, és csak ennyit reagált az esetre: „Tényleg híres vagy, ember! Miért gondolod, hogy kitalált mesékre van szükséged?”

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek