Starity

Jerry O'Connell Budapestre érkezett

2011. március 25. 18:06   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A 37 éves színész tegnapelőtt érkezett hazánkba, és kiderült, nagyon sok szál fűzi ide.

hirdetés
Jerry O'Connell Budapestre érkezett

A Sliders szívtiprója nemrég érkezett Budapestre, és azon kevesek között van, aki nem forgatás céljából látogat el hazánkba. Mint kiderült, Jerryt nagyon is sok régi emlék fűzi Magyarországhoz, melyekről egy budapesti konferencián beszélt.

„Az egyik legjobb egyetemi barátom magyar volt, a legjobb vívóedzőm magyar volt, és az első barátnőm is magyar volt. Szóval már alig vártam, hogy végre eljöhessek Budapestre, amiről korábban olyan sokat hallottam” – kezdte mondandóját az amerikai színész. 

O'Connell várhatóan szombat este távozik az országból, addig is a városnézés mellett a magyar–holland meccset és a Női Tőr Világkupa-versenyt is beiktatja. A sporteredményeit magyar edzőjének, Élthes Csabának köszönheti, és Magyarországot a barátja révén kedvelte meg.

„Csaba nagyon keményen hajtott minket, Robi anyukája pedig  mindig finom magyar ételeket főzött, amelyeket imádtam. Szóval, sokat köszönhetek a magyaroknak. Mindig arra buzdítottak, hogy jöjjek el ide, és most végre sikerült!”

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek