Starity

Vastag Csaba rózsákat osztogatott

2011. március 25. 19:07   |   Szerző: Rap4ever8

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az X-Faktor győztese a Budapesti Divatiskolában rózsákat osztott a hölgyeknek, és a legszerencsésebb egy romantikus vacsorát is eltölthet az énekessel.

hirdetés
Vastag Csaba rózsákat osztogatott

Vastag Csaba még nőnap alkalmából szeretett volna kedveskedni a hölgyeknek, de betegsége meghiúsította tervét. Gyógyulása után azonban bepótolta látogatását. Szerda délután a Budapesti Divatiskolában járt, ahol rózsákat osztogatott az ott tanuló hölgyeknek, és elénekelte a Hangokba zárva című dalt, amit már a verseny alatt is hallhattunk tőle.

A délután folyamán egy zsírégető klub jóvoltából sorsolásra is sor került. A szerencsés nyertes elkölthet egy romantikus, gyertyafényes vacsorát az énekessel. Csaba hűséges barátnőjéhez, és a vacsora csak egy kedves gesztus, aminek keretein belül hosszasan elbeszélget a szerencsés hölggyel.

„Ez nem arról szól, hogy árulnám a testem vagy a bájaimat, ez egyáltalán nem az, aminek sokan gondolnák. Ez egy teljesen kötetlen személyes beszélgetés, én nagyon szeretek így beszélgetni. Nagyon sokan kérték már koncertek után, hogy kicsit maradjunk ott és ismertető jelleggel beszéljünk arról, hogyan éltük meg az X-Faktort, hogy utána mit csinálunk, így ez egy remek alkalom erre, bár mindenkivel nem tudok beszélni – hisz akkor ott maradnánk 2050-ig –, de azzal találkozom, akit kisorsoltunk. Férfiakkal is szeretek beszélgetni, itt van apukám és van egy testvérem, mindketten fiúk. A rózsa is a vacsora kelléke, nem arról szól, hogy mindenkit elveszek feleségül, ez nem lánykérés, hanem egy jó hangulatban eltöltött vacsora, miközben tudunk beszélgetni az egészséges étkezésről, és megismerhetjük egymást: ez szerintem tök jó dolog. Mindenkinek megvan a maga szakmája, lányok mindenhol vannak, ha az ember nagyon meg akarja csalni a barátnőjét, akkor meg tudja csalni taxisként is, és úgyis, ha ő maga George Michael. Ehhez nem kell egymillió nőnek lennie” – mesélte az énekes.

A nyertes a sorsolás után a rózsáján kívül átvehette a vacsorameghívásról szóló oklevelet is, és izgatottan várta a meghitt beszélgetést Csabával.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek