Starity

Stella McCartney for C&A-kollekció

2011. március 28. 15:03   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A kollekció minden részletét titokban tartották, de pár napja kikerültek a fotók, a márka arca pedig a gyönyörű magyar topmodell, Palvin Barbi lett.

hirdetés
Stella McCartney for C&A-kollekció

A Stella McCartney for C&A kollekciót már mindenki izgatottan várta, főleg azután, miután nyilvánosságra hozták, hogy a márka arca Palvin Barbi lesz.

A lookbook alapján kiderült, hogy a kollekció a letisztult, elegáns, de mégis laza vonlat követi – ami megegyezik a Stella McCartney stílusvonallakkal –elérhető áron, így ezzel még magasabbra törhet a német cég, melynek árui természetes biopamutból készültek. 

A ruhadarabok abszolút hordhatóak, és színviláguk is változatos. Megtalálható a szezon darabjai között az elegáns miniruha és blúz, emellett a sportos pólók és rövidnadrágok is egyaránt. Ebből is látszik, hogy Stella mindig biztosra megy, hiszen mindenki megtalálja azt, amire vágyik és az ízlésének is megfelelő.

Ráadásul a márkát képviselő Palvin Barbi is a legjobb formáját hozta, és újból bebizonyította nekünk rátermettségét.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek