Starity

Kendall Jenner mint bálkirálynő

2011. március 26. 17:05   |   Szerző: xBlondie

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Kardashian nővérek húga legutóbbi fotózásán bálkirálynőt alakított. A fotók Sherri Hill kollekciójához készültek.

hirdetés
Kendall Jenner mint bálkirálynő

Bár Kendall Jenner még csak 15 éves, már nem kell kivárnia a középiskolai végzősbálját – hála a legutóbbi fotózásának, a tinimodell ugyanis mostanában jócskán el van látva munkával.

A híres Kardashian nővérek húga gyönyörű sminket és varázslatos ruhákat kapott, ugyanis ezúttal bálkirálynőt kellett alakítania a kamerák előtt. A fotók Sherri Hill tervezőnő legutóbbi estélyikollekciójához készültek. A kollekcióban földig érő estélyik és csinos miniruhák is megtalálhatók.

„Hűha, Kendall annyira gyönyörű!” – írta a Twitter-profilján nővére, Kim Kardashian, aki később egy blogbejegyzést is húgának szentelt, melyben leírta, el sem hiszi, Kenny milyen csodásan néz ki az új fotózásán.

A fiatal lány karrierje egyre feljebb törekszik: sok neves újságban szerepelt, illetve pózolt már Marc Clarknak, Nick Saglimbeninek, a Nordstormnak, a Lucca Couture-nek és a Forever 21-nak is – de most már Sherri Hillt is beírhatja a listájára.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek