Starity

Vanessa Hudgens szinglinek vallja magát

2011. március 26. 18:06   |   Szerző: xBlondie

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Nemrég olyan pletykák röppentek fel Vanessa kapcsán, hogy összejött munkatársával. A gyönyörű színésznő tagadta a vádakat.

hirdetés
Vanessa Hudgens szinglinek vallja magát

Mióta szakított barátjával, Zac Efronnal – akivel majdnem öt évig voltak együtt –, Vanessa Hudgens élvezte a szingliszerepet. Szemtanúk szerint ugyanis fülig szerelmes a nála négy évvel fiatalabb Josh Hutchersonba, akivel a Journey 2: Mysterious Island című film forgatásán ismerkedett meg.

Ellen DeGeneres műsorvezetőnek pedig, amint alkalma volt rá, rá is kérdezett a színésznő szerelmi életére. A 22 éves színésznő azonban tömören csak annyit monott Ellen talkshow-jában szerdán, hogy „szingli vagyok”. De Ellent nem úgy ismerjük, mint aki könnyen feladja a dolgokat, így kitartóan érvelni kezdett és felhozta a 18 éves Joshsal készült fotóit.

„Egy lánynak nem lehetnek barátai?... Mi csak leforgattunk egy filmet együtt, és jól szórakoztunk.”

És hogy mi van vele és Zac Efronnal? Vanessa azt mondta, a váratlan decemberi szakításuk ellenére barátok maradtak. „Ha ilyen sokáig kapcsolatban állsz valakivel, barátok maradtok” – nyilatkozta.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek