Starity

A Teen Vogue felkonferálta Cassie új slágerét

2011. március 26. 19:07   |   Szerző: Bogi13

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A napokban a Teen Vogue magazin beszámolt arról, hogy Cassie új dalon dolgozik, melynek címe Bougie S*% lesz.

hirdetés
A Teen Vogue felkonferálta Cassie új slágerét

Jane Keltner de Valle, a Teen Vogue magazin igazgatója találkozóra hívta az új CK-lányt, aki elmondta neki, nagyon élvezte, hogy reklámarcként tündökölhetett. Cassie egészen fiatalon, 12 éves korában kezdett modellkedni. Kedvenc modellje Kate Moss, elmondása szerint mindig is bálványozta őt, szeretett mindent, amit viselt, és olyan ruhákban szeretett járni, amilyenekben ő. Persze eltelt pár év, és Cassie felnőtt, saját stílusa lett, de Kate még mindig a kedvencei közé tartozik. Ezért külön örült, amikor a legújabb CK-kampány részese lehetett. 

Ebből aztán több előnye is származott, hiszen hamarosan Sky Ferreirával készít duettet, akivel a forgatások alatt ismerkedett meg. Bevallotta azt is, hogy aktívabb lesz a modellek világában, mint azelőtt. 

Cassie számára viszont nincs megállás. Nemrég bejelentette, hogy újabb dalon dolgozik, amely az egyik kislemez lesz új albumáról, és a Bougie S*% címet viseli majd. A hírek szerint Warren G és Q-Tip is közre fog működni. A gyönyörű énekesnő egyébként tervezi, hogy a számhoz klipet is készít, amelyben Calvin Klein-termékek is láthatóak lesznek.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek