Starity

Abbie Cornisht egy hajcsat mentette meg

2011. március 26. 20:08   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Abbie Cornisht a hajcsatja mentette meg egy nagyobb sérüléstől az Álomháború című film forgatásán.

hirdetés
Abbie Cornisht egy hajcsat mentette meg

Abbie Cornish, a Sucker Punch – Álomháború című film sztárja testi épségét a forgatások alatt alkalmazott hajhosszabítás kellékeként szolgáló csatnak köszönheti.

A Madonna által rendezett film egyik balul elsült jelenetében Abbie-t fejbe találták egy első világháborús szuronnyal, mely minden bizonnyal komolyabb sérüléseket is okozhatott volna a színésznőnek. Az esetről Jimmy Kimmelnek mesélt: „Lebuktam, de rosszul időzítettem, és a bajonett eltalálta a fejem. Oldalról talált el, nagyon nagy ütés volt. Összeestem, és amikor magamhoz tértem, vért láttam a kezemen, és vér folyt az arcomon is. Ahhoz a régi történethez tudnám hasonlítani, amikor valakit a bal zsebében tartott Biblia mentett meg. Az én életemet tulajdonképpen az a fém csat mentette meg. Most már csak egy kis heg látszik, nem is kellett varrni a sebet.”

A 28 éves szőkeséget az eset nem tántorította el a pályától, sőt, bevallása szerint pont ez az izgalmas benne: „Sosem vállalok olyan filmet, ami sétagalopp lenne, mert nem látom értelmét. Művészként nagyon fontos tudni, hogy milyen utat akarunk bejárni. Én a kihívásokat keresem” – nos, a jelek szerint sikerült megtalálnia.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek