Starity

DURVA! Ke$ha kukából öltözik!

2010. március 24. 17:05   |   Szerző: Pucpuc

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A friss szupersztár egyáltalán nem bánja, ha a gönceit már hordta valaki, és abból sem csinál problémát, ha saját magának kell kikukáznia őket. IGEN, KIKUKÁZNIA!

hirdetés
DURVA! Ke$ha kukából öltözik!

Szőkésbarna, bozontos séró, kicsit rockos, réginek tűnő cuccok és rengeteg kiegészítő. Ez Ke$ha stílusa, amivel meghódította az egész világot és a slágerlistákat is. Talán ő az egyetlen olyan sztár Los Angelesben, akinek a luxuscikkek, a fényűző cuccok egyáltalán nem jelentenek semmit. Ő teljesen más, mint a többi lány. Azt eddig is bőszen hangoztatta, hogy esze ágában sincs példaképpé válni - úgy tűnik, mindent meg is tesz ezért, hogy ez valóban így történjen. Nem mintha egyébként nem lenne szimpatikus, amiket mond. Mostanában például felszólalt a túl sokat költekező hírességek ellen.

"Totál kiábrándítónak tartom, hogy a sztárok rengeteg pénzt fizetnek ki ruhákra! Ahhoz még nem kell gazdagnak lenned, hogy jó stílusod legyen." - fakadt ki egy interjúban. Ő már csak tudja, mit beszél: nem öltözködik rosszul, csak hát - hogy finoman fogalmazzunk - nem éppen szívbajos csaj. Bevallotta, hogy előszeretettel túrja ki a kukákat egy-egy jobb ruciért vagy kiegészítőért. A hippi-imidzs ugyanis bőven megoldható a szemetesek átkutatásával is.

"Így olyan cuccokhoz jutok, amik biztosan nem jönnek szembe az utcán! Akkor jó a ruha, ha egyedi!" - mondta a közkedvelt kukakirálynő. Az tuti, hogy egyedi cuccokat túr ki magának - de van ennek sokkal hétköznapibb módja is, ami nem annyira őrült és feltűnő. A fotósokat persze jobban vonzza a kukázás. Múltkor Münchenben például igencsak megörült egy rucikat és cipőket tartalmazó konténernek, úgyhogy könyékig belemerült, majd a kidobásra szánt cuccok közül hazavitt néhány régi darabot. Lehet, hogy legközelebb pont ezekben áll majd színpadra? Nála sosem lehet tudni!

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek