Starity

Anthony Hopkins is Budapesten forgat

2010. május 31. 21:09   |   Szerző: Domcicc

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Miután már vendégeskedett nálunk forgatási célból néhány fiatalabb, kevésbé híres sztár, most Anthony Hopkins érkezett ide, ugyancsak forgatni új filmjét.

hirdetés
Anthony Hopkins is Budapesten forgat

Már jó néhány napja elkezdték a The Rite című thriller forgatásait fővárosunkban. A filmet a svéd Mikael Hafström rendezi, aki részben magyar származású is. Nemrég jött ki legutóbbi filmjének, a Shanghai-nak az előzetese. A vadiúj filmet egy igaz történetek alapján készült könyv inspirálta, Matt Baglio-tól a The Rite: The Making of a Modern Exorcist.

Alapvetően arról szól, hogy egy amerikai pap Olaszországba utazik tanulni egy ördögűző iskolába. A 72 éves Anthony Hopkins alakítja ezt a bizonyos papot, bár olyan hírek is felszálltak, hogy tanárt alakít az exorcista iskolában, akinek a tanítványát Colin O'Donoghue formálja meg. A szereplők között megtalálható még Ciarán Hinds, Toby Jones és Alice Braga is. Az ő karakterükről azonban még semmit nem tudni.

Sajnos még elég kevés információ áll rendelkezésünkre a filmmel kapcsolatban, annyi viszont biztos, hogy Budapest belvárosában forgatnak, illetve később átutaznak Rómába is. Legutóbb a II. kerületben sikerült lekamerázniuk az RTL Klub operatőreinek. Ha minden igaz, még kilenc hétig élvezik fővárosunk adottságait.

A filmnek A szertartás címet szánják, és 2011. január 28-ára tűzték ki az amerikai bemutatót.

hirdetés

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek