Starity

Britney Spears meglepetéskoncertet adott

2011. március 27. 16:04   |   Szerző: xBlondie

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Las Vegas a szerencsejátékok és a buli városa – valószínűleg Britney-nek is valami hasonló járhatott a fejében, mikor kitervelte, mivel lepje meg rajongóit.

hirdetés
Britney Spears meglepetéskoncertet adott

Pár hónapja megjelent Britney Spears legfrissebb klipje, a Hold It Against Me, a vadiúj albuma pedig március 29-ére várható. De Brit a nagy visszatérés előtt még egy meglepetést rendezett, amelyet rajongói igazán élveztek.

A szőke énekesnő március 25-én, pénteken Las Vegasba utazott, hogy végigtomboljon két meglepetéskoncertet a Palmsban. A dologra – bár nem volt bejelentve – a legnagyobb pletykaoldalak hamar rájöttek.

„Úgy látom, a kis titkom már nem titok – vallotta be Britney a Twitteren, miután átfutotta a híreket. – Akkor ki jön el megnézni ma este a Las Vegas-i Palmsba? Mind meg vagytok híva!”

A popsztár este 8-kor végigénekelt egy privát előadást, melyet publikus koncert követett éjfélig. Brit három dalt – a Hold It Against Me-t, a Till the World Endset és a Big Fat Basst – adott elő a Rain Nightclubban több mint 1000 rajongónak, akik 60 dollárt fizettek egy-egy jegyért. A koncertet valószínűleg nemcsak a rajongói, hanem ő maga is élvezte, hiszen a Twitteren is megírta, hogy nagyon jól érezte magát.

Britney-nek nem ez az első, hogy titkos előadással lép fel: a Palms hoteljeiben már 2003-ban is megtette ugyanezt.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek