Starity

VV4: Gombi nem lesz celeb

2011. március 30. 11:11   |   Szerző: Twilight6

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Való Világ egyik szépfiúja, Gombi úgy érzi, hogy nem neki való a sztárélet, ezért inkább Picúrral foglalkozik, és visszatér a kétkezi munkához.

hirdetés
VV4: Gombi nem lesz celeb

A Való Világ villából kikerülve elkerülhetetlen, hogy a kiesettek ne szerepeljenek a tv-ben vagy az újságok címlapján. Olivér kamatoztatta tehetségét, és már nincs is olyan nap, hogy ne mosolyogjon vissza ránk az anyacsatornája képernyőjéről. Persze nem mindenki született sztárságra.

Gombi úgy érzi, nem sztárnak való, ezért inkább visszatér normális életéhez, az ő Picúrjához és a kétkezi munkához. A villába költözés előtt azt mondta, hogy szeretne modellkedni, de úgy tűnik, hogy nem bírja a szerepléssel járó stresszt. Vagy azon sem lepődnénk meg, ha a támadásokból lenne elege, hiszen a villában még Béci jó barátja volt, most meg azt hangoztatja, hogy Alekosznak kellene nyernie, mert szerinte a görögben több az érték, csak ezt a villában nem látta.

A kisportolt testű, érzelmes fiú jelenleg az egyik legnagyobb közösségi portálon hírdeti új fodrászszalonját, amelynek a jövő hónapban lesz a megnyitója, a tervek szerint. Azért azt valljuk be: hiába a normális élet, egy ilyen szalon sikeréhez nem árt az sem, ha ismerik a nevét.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek