Starity

Kourtney Kardashian félt a színészettől

2011. március 27. 17:05   |   Szerző: xBlondie

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Kardashian lány vendégszerepet kapott a One Life to Live című műsor egyik epizódjában, de elmondása szerint kényelmetlenül érezte magát.

hirdetés
Kourtney Kardashian félt a színészettől

Kourtney Kardashian vendégszereplése a One Life to Live című szappanoperában nagyon idegessé tette, főleg az a rész, amiben meg kell csókolnia egy fiút. Természetesen mindent lefilmeztek, hiszen az új valóságshow-jában – melyben egyik húgával szerepel –, a Kourtney & Kim Take New Yorkban le fogják adni. A hamarosan érkező epizódban a 31 éves lány igazán kiborul az első igazi szerepétől.

„Komolyan azt hittem, hogy körülbelül két sornyi szövegem lesz, de nagyon hosszú! – panaszkodott Kimnek és a gyermeke apjának, Scott Disicknek. – Meg kell csókolnom egy srácot! Én nem vagyok színésznő, nincs kedvem megcsókolni valami jött-ment srácot!”

Végülis Kim és Kourtney rákeresnek a színészre, akit meg fog csókolni: kiderül, David Fumero az, aki Cristian Vegát fogja játszani, és Kim megjegyzi, hogy aranyos.

Az új epizódot az E! csatornán fogják leadni vasárnap este 10-kor.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek