Starity

Nick Jonas is Rebecca Black lázban ég

2011. március 31. 13:01   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Tehetséges vagy nem, egész Amerika Friday-lázban ég. Hogy mi ennek az oka? Sokak szerint csupán annyi, hogy fülbemászó a dallama.

hirdetés
Nick Jonas is Rebecca Black lázban ég

Elöszőr Lady Gaga vallotta be, hogy teljesen odavan Rebeccáért, és elmondása szerint a lány nagyon tehetséges. Ezt követően Chris Browntól hallhattuk egy rádióműsorban, aki a szám végére már az egész szöveget kívülről fújta. Sokak szerint csupán annyi az oka, hogy a lány ilyen népszerű (a sztárok körében is), hogy a Friday című számnak nagyon fülbemászó a dallama, és még egy olyan ember is könnyen megjegyzi a szövegét, aki nem is beszéli a nyelvet. 

Egyre növekszik a lány rajongótábora, amihez Nick Jonas is csatlakozott. 2011. március 20-án a Jonas egyik koncertjén Nick felkiálltott, és ezt mondta a rajongóinak: „Na, ki ismeri Rebecca Blacket?” Erre mindenki ujjongott. „Én ismerem, és egészen megtetszett a dala, ezért úgy gondoltam, elénekelem nektek!”

Nick elkezdte énekelni a Fridayt, és minden Jonas-rajongó torkaszakattából üvöltötte a „világslágert”. Az biztos, hogy Nick még nagyobb népszerűséget okozott Rebeccának, de vajon a sztároknak tényleg tetszik az, amit Rebecca Black énekel? Tényleg ennyire botfülüek lennének?

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek