Starity

Nem készül film a Jóbarátokból

2011. március 29. 15:03   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Évekkel ezelőtt beharangozták a Jóbarátok folytatását film formájában. Most azonban úgy tűnik, a stúdió elvetette az ötletet.

hirdetés
Nem készül film a Jóbarátokból

David Schwimmer mesélt a People magazinnak az esetlegesnek hitt folytatásról. Állítása szerint bármennyire is szeretne visszatérni Ross bőrébe, a sorozat nem fog folytatódni.

„Tudomásom szerint itt a vég, a stúdió döntött. A minap felhívtam Mattet, és ő is ugyanezeket mondta – nyilatkozta a színész, aki hozzátette, nem látja értelmét a folytatásnak. – Tetszett, ahogy befejeztük a sorozatot. Úgy vélem, nagyon jó évad, és sorozatzáró epizódokat csináltunk a végére. Nem lenne értelme feldolgozni.”

És ha mégis összeállnának a Jóbarátok, a produkció elkészítése évekbe kerülne: Matt LeBlanc ugyanis jelenleg az Episodes című sitcomsorozatot forgatja Tamsin Greiggel; Aniston hatalmas bevételeket kaszál a Kellékfeleséggel, Lisa Kudrow producerkedik az NBC csatornánál, és egy készülő sorozat munkálataiban vesz részt.

Courteney Cox pedig azon van, hogy rendbe tegye a széthullott házasságát férjével, ezenkívül folytatja munkáját a Született szinglik című sorozatban.

Matthew Perry új sorozatban szerepel, egyelőre az első évadot veszik fel. És végül David Schwimmer, aki felhagyott a színészettel, és jelenleg rendezőként tevékenykedik; úgy sejti, két éven belül nem tér vissza a képernyőre.

hirdetés

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek