Starity

VV4: Laci szerelembe esett?

2011. március 29. 14:02   |   Szerző: badperfect

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Való Világ dokija, Laci már korábban is mondta, hogy tetszik neki a rosszkislányként bekerült Anikó. Vajon mit tartogat a jövő számukra?

hirdetés
VV4: Laci szerelembe esett?

A Való Világ dokija Dr. Lázár László többször is elmondta már, hogy az ő nőideálja a rosszkislány, Nádai Anikó. Szombat este a nézői szavazásnak köszönhetően be kellett újra ülniük az igazsághintába, és el kellett mondaniuk, hogy ki kihez vonzódik. Laci nem volt rest, és ismét megerősítette, hogy Anikóhoz.

Anikó is elmondhatta, hogy kit tart vonzónak, és állítása szerint a fantáziáját Béci forgatja meg, de ha hosszú kapcsolatot akarna, akkor biztosan Lacit választaná. Vasárnap este a nézők ismét szavazhattak, most arról, hogy Gigi és Jerzy átadják-e a nyugiszobát, hogy Laci és Anikó együtt lehessen, és meg tudják beszélni a dolgaikat.

Laci elég erősen nyomult a lányra, emiatt Ani többször is zavarba jött, de mégsem lett semmi köztük. Pedig a Villla dokija készült, még be is parfümözte magát. Anikó viszont inkább belebújt a vágyölő pizsijébe, hogy még véletlenül se mozgassa meg a villatársa fantáziáját. 

Ki tudja, mit hoz még a villalét. Anikó könnyen szerelembe esik. Ott volt Béci, Olivér, L.L. Junior, és akkor Király L. Norbit már meg se említsük.

Most talán majd Laci lesz a következő ? 

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek