Starity

Penélope Cruz csillagot kap

2011. március 29. 16:04   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Adam Sandler, Donald Sutherland és Bryan Adams után végre a spanyol színésznő is csillagot kap a Hollywoodi Hírességek sétányán.

hirdetés
Penélope Cruz csillagot kap

A csillagot április 1-én fogják leleplezni, a ceremóniára pedig hivatalos a színésznő és családja is. Penélope annak elismeréseként veheti át a csillagát, hogy ő az első spanyol színésznő, aki Oscar-díjat kapott.

Az alakításáért 2009-ben jutalmazott színésznőt a Vicki Christina Barcelona című filmje miatt jelölték, és sikeresen be is söpörte a díjat. „Az Oscarom velünk él a házban, de állandóan cserélgeti a szobáit. Mindig máshova rakom le, hogy megtaláljam a tökéletes helyet a számára. Egyik nap a partra is levittem magammal. Olyan érzésem van, mintha megint ötéves lennék, és megkaptam volna azt a játékot, amire a legjobban vágytam” – nyilatkozta Cruz a díjátadó után, továbbá hozzátette, hogy a díj egyáltalán nem tette más emberré.

A 36 éves Penélope nemrég szülte meg első gyermekét, ám máris visszakapta eredeti alakját. Legközelebb pedig a májusban bemutatásra kerülő Karib-tenger kalózai negyedik részében láthatjuk.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek