Starity

Chenoa a Crema Caballero döntőjében

2011. március 30. 17:05   |   Szerző: Sally Sparrow

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Chenoa lett a Crema Caballero nevű spanyol alkoholos ital reklámarca, ezzel együtt pedig a márka által meghirdetett tehetségkutatóé is. A verseny hamarosan a végéhez ér, az első díjat pedig az énekesnő adja át a győztesnek.

hirdetés
Chenoa a Crema Caballero döntőjében

Spanyolországban tavaly ősszel indult a kezdeményezés a Crema Caballero részéről – mely népszerű alkoholos ital az országban –, hogy a márka énekestehetségeket kutasson fel. Egészen pontosan karaokézni vágyó és tudó emberkék között hirdették meg a nagy lehetőséget.

A kezdeményezés mellé állt Chenoa is, aki szívesen vállalta, hogy a CC és a tehetségkutató verseny reklámarca is lesz. (Az énekesnő korábban volt már üdítőital reklámarca, egészen konkrétan a Pepsit promótálta.) Szerepelt az italt és a kezdeményezést bemutató spotfilmecskében, melyben még énekelt is.

A Talento Crema Caballero fináléjára 2011. április 7-én, csütörtökön kerül sor este 20 órai kezdettel a madridi La Riviera nevű szórakozóhelyen. A helyszínen ott lesz a négy döntős és maga Chenoa is, aki a végén átnyújta a győztesnek járó 6000 eurót. A karaokeküzdelem első helyezettje továbbá lehetőséget kap, hogy szerepeljen a márka új kisfilmjében, új helyszínen.

Laura egyébként április 4-én Panamából érkezik haza, hiszen előző este még egy közös fellépésre hivatalos Andrea Bocellivel. A népszerű olasz tenor ugyanis meghívta őt világkörüli turnéjának néhány állomására egy duett erejéig, melynek azóta már hatalmas sikere volt a kolumbiai fővárosban, Bogotában.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek