Starity

VV4: Gigi elnyomás alatt él

2011. március 30. 10:10   |   Szerző: Brittany

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Való Világ hugicájánál eltörött a mécses. Úgy érzi, hogy neki mindig mindenkinek meg kell felelnie, és nem lehet önmaga. Ezért nem szeretik őt a nézők.

hirdetés
VV4: Gigi elnyomás alatt él

Gigi és Béci a beköltözéskör tökéletes testvéreknek tűntek. A villában sem sokat veszekedtek egymással, de a lánynál eltörött végül a mécses, és már bánja, hogy ketten együtt jelentkeztek a reality show-ba. Úgy érzi, hogy Béci mellett ő semmi és egy senki, ráadásul állandóan arra törekszik, hogy megfeleljen testvérének, így nem lehet önmaga. Mindemellett pedig ott van Jerzy is, akinek szintén mindenben a legjobbat akarja nyújtani.

„Meg akarok felelni a bátyámnak, Jerzynek, otthon meg a szüleimnek. Azt érzem, hogy nulla vagyok, itt bent mindenki többet ér nálam” – fakadt ki a lány a tegnap esti adásban, miután testvére újra leteremtette, hogy mindig csak takarítani tud.

Bécit nem hatotta meg igazán kishúga kirohanása, inkább kemény szavakkal kioktatta, miszerint ha úgy érzi, hogy nem ér semmit, akkor pszichológusra van szüksége. Lehet, hogy Gigi lesz a következő, aki nem fogja bírni a bezártságot, és elhagyja a villát?

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek