Starity

Jake Gyllenhaal rendezőnek áll

2011. március 30. 14:02   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Túl a barátságon sztárja elmondása szerint aggódik a jövőjéért, ezért szeretné kipróbálni magát íróként és rendezőként is.

hirdetés
Jake Gyllenhaal rendezőnek áll

Jake Gyllenhaal aggódik, mi lesz vele akkor, ha véget ér a színészi pályafutása, ezért úgy döntött, ezentúl írni és rendezni is fog – írja a premierfilm.hu.

A 31 éves színész azért jutott erre a döntésre, mert úgy gondolja, az idő múlásával kevesebb film főszerepére fogják felkérni, és nem szeretné, hogy a neve eltűnjön a homályban.

„Több dologgal is foglalkozom mostanában. Talán ezek egyikében van a jövőm, persze nem fogom ezekért feladni a mostani munkámat, de ki tudja. Szeretném tudni, hogy mi lehet még ebből” – nyilatkozta Jake az egyik amerikai magazinnak. „Ebben a szakmában az ember mindig azon gondolkodik, hogy meddig fog tartani. Ez egy színésznek teljesen természetes. Mindig lesz olyan, aki tehetségesebb, és fiatalabb is nálad. De én szeretek írni is. A következő években, azt hiszem, ez csak még jobban kiteljesedik. Eljön az idő, amikor majd nem fogok tülekedni az új munkákért. Talán csinálok magamnak filmeket.”

A színész talán jogosan aggódik, hiszen a legújabb filmje, A forráskód bemutatása után csak egy projektben vesz részt, melyben Kirstie Alley-vel szerepel együtt. A forráskódot április 21-én vetítik a magyar mozik.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek