Starity

Dopeman nem aggódik a lánya miatt

2011. március 30. 12:12   |   Szerző: tabutv.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A szabadszájú rapper még nem tervezte el, hogy puskával vagy egy doboz sörrel várja majd a lánya udvarlóit.

hirdetés
Dopeman nem aggódik a lánya miatt

A Tabu Tv stábja a Becze-show felvételén találkozott hazánk egyik legszabadszájúbb rapperével, aki ezúttal a laza témák helyett a családjáról mesélt a riporternek. Az internetes sztártévé munkatársa arra volt kíváncsi, hogy Dopeman hogyan képzeli el kislánya serdülő- és felnőttkorát, illetve mennyire fogja majd befolyásolni őt, ha esetleg azt látja, nem jó irányba indult el a gyerkőc élete. „Nem is tudom, hogy akkor lesznek-e még férfiak, amikor az én gyerekem nagy lesz. A viccet félretéve, még nem gondolkodtam azon, hogy puskával várom-e majd az udvarlót, meg hogy fogok-e keménykedni és feszengeni szerencsétlenekkel. Bennem egyelőre semmi ilyen nincs, csupán arra koncentrálok, hogy a lehető legjobbat adjam magamból” – meséli a Pityingyer László néven anyakönyvezett rapper.

„Szeretem száz százalékig, és abban bízom, hogy ez ad neki egy olyan táptalajt, ami által majd később jó döntéseket fog hozni.” Persze a legtöbb szülő hasonlóképpen gondolkozik, ám azon sem kell meglepődni, hogy Dopemannak már megfordult a fejében az is, mi történik akkor, ha szeretett lánya letér a jó útról. „Most még egyelőre nincs vele problémám, mert amikor megkérdezem, hogy mi szeretne lenni, akkor orvost vagy állatorvost mond, és ez nekem teljesen megfelel. Hogyha áttendál a rúdtáncos felé, akkor majd elkezdek gondolkozni, de ez egyelőre nem fenyeget.”

A szabadszájú rapper állítása szerint lánya sokban hasonlít rá, ám megnyugtatta a Tabu Tv nézőit, hiszen általában csak a jó tulajdonságokat örökölte tőle. „Nagyon sok mindent látok benne magamból, ráadásul főleg azokat a komponenseket, amelyek az embereknek szimpatikusak. Nem aggódom miatta” – tett pontot a téma végére Dopeman.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek