Starity

Rebecca Black kiadja első albumát

2011. március 30. 17:05   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Hamarosan klip készül a friss tinédzser második dalából, ezek után pedig saját albummal jelentkezik.

hirdetés
Rebecca Black kiadja első albumát

Rebecca Black alig egy hónapja tört be a köztudatba Friday című számával, melyet egyesek ócskának, mások remeknek neveztek – köztük Lady Gaga is. Hamarosan alaposabban is véleményezhetik az újdonsült tiniénekest, aki második dalához készíti videoklipjét.

A dal a Prom Night címet viseli, és már meghallgatható a YouTube-on – ezen felül a DB Entertainment nevű lemezcég állítólag már szerződést is kötött az internetsztárral.

„Apu és anyu foglalkozik a pénzügyekkel, de újabb dalötletekkel is bombáznak, és örülök annak, hogy a korombeliekhez illő zenét csinálok, nem akarok másnak látszani, mint aki valójában vagyok. A lemezemen hallható dalok nagy része tiniknek való szerelmes szám, nincsenek bennük felnőtteknek való részletek, és ha cikiznek emiatt, hát csak tegyék, de jobb, ha tudják, hogy amíg a helyemen vagyok, addig csak saját magukat idegesítik ezzel” – nyilatkozta Black legutóbbi interjújában.

Az album címe, illetve megjelenési dátuma egyelőre ismeretlen.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek