Starity

Elizabeth Banks anya lett

2011. március 31. 10:10   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az üresfejű című filmből jól ismert Elizabeth Banksnek kisfia született, így először tapasztalhatja meg az anyaság örömeit.

hirdetés
Elizabeth Banks anya lett

A színésznő a Twitteren osztotta meg az örömhírt rajongóival, miszerint megszületett közös gyermeke Max Handelmannal. A kisfiú a Felix nevet kapta, és Banks ígérete szerint hamarosan képet is közzétesz róla.

„A Felix latinul annyit tesz, 'boldog'. Nos, illik rá ez a név, mivel nagyon vidám baba, és áldást jelent az életünkre” – nyilatkozta a 37 éves színésznő, aki Nicole Kidmanhez hasonlóan béranya segítségével szülte meg gyermekét.

„Eddigi életemben nagyon szerencsés voltam, mind szakmai értelemben, mind magánéletemben. Az egyetlen nehézség, amivel szembesülnöm kellett, hogy nem estem teherbe. Többévi próbálkozás után, melynek során rengeteg beavatkozáson estem át – de mind sikertelennek bizonyult – az utunk béranya igénybevételéhez vezetett” – tette később hozzá, amikor a béranyáról faggatták.

Handelman és Banks még 1992-ben találkozott először az egyetem első napján, és 2003 óta élnek boldog házasságban. Gratulálunk az örömhírhez!

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek