Starity

Guminőt mintáztak Miley Cyrusról is

2011. március 31. 16:04   |   Szerző: _ToTo_

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Miley Cyrusról mintázták a legújabb gumibabát, ami felháborította a tinisztárt. Miley kártérítést próbál követelni a szexuális segédeszközöket gyártó cégtől, és a baba betiltását szeretné elérni.

hirdetés
Guminőt mintáztak Miley Cyrusról is

A gumibabákat gyártó cégek az elmúlt években már biztosra mentek, és  szexuális segédeszközeiknek olyan neveket adnak, melyek a női hírességekre utalnak, és persze a babák is megszólalásig hasonlítanak rájuk. A Lindsay, a Pamela, a JHo vagy a Lady Gag Gag elnevezésű babák egyértelműen hírességekre utalnak.

Jelenleg egy Miley nevű termék a legkeresettebb a piacon. A felfújható, életnagyságú baba nagyjából 25 dollárba kerül, és a leírás szerint „csak fel kell fújni, hogy a tinihercegnő a rúd körül táncoljon”. A fiatal tinicsillag, Miley Cyrus viszont ennek nem igazán örül.

Az énekesnő jelezte is, hogy szeretné beperelni a Pipedream Production nevű céget, és a baba gyártását is szeretné betiltatni. A többieknek nemigen volt kifogása a róluk mintázott baba ellen: volt, akinek tetszett az ötlet, és volt, aki nem is foglalkozott a dologgal.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek