Starity

Alyson Le Borges születése óta modell

2011. április 02. 07:07   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Alyson Le Borges nem szenved bizalomhiányban. Nem csoda: szinte születése óta a kamerák kereszttüzében áll. Lehet, hogy emiatt annyira sikeres és egyre jobban felkapott modell?

hirdetés
Alyson Le Borges születése óta modell

Alyson Le Borges az a modell, aki biztosan nem szenved bizalomhiányban. Nemrég azt nyilatkozta, hogy ő születése óta modell, azt jelezve, hogy benne már kezdetekben is ott rejlett a tehetsége, viszont ezt 9 hónapos korában fel is fedezték, de csak 16 évesen vált híres modell belőle. Ha már a bókoknál tartunk, akkor egyszer azt is megjegyezték róla, ha  Alain Delon nő lenne, akkor Alyson rá hasonlítana a legjobban, mindezt azelőtt, mielőtt megtudták, hogy valójában  Alain Delon a lány nagyapja.

Elmondhatja magáról Alyson, hogy karrierje nagyon szép, és tényleg azok közé tartozik, akik kisgyermekkoruktól modellkednek, emellett rengeteg bókkal látják el a francia modellt. De magát is csupa pozitív dolgokkal árasztja el, bízik magában, határozott, és egyszerűen tudja, mi kell a sikerhez: stílusosan öltözködik, sportol is, hogy az alakját megőrizze, és hogy fitt maradjon. Viszont a tehetségét biztosna örökölte, hiszen színészi felmenőkkel rendelkezik, valamint az édesanyja táncos.

A karrierjéhez a továbbiakban sok sikert kívánunk, emellett még sok-sok felkéréseket!

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek