Starity

Leszbikus vámpíroktól a testőrökig

2010. június 02. 09:09   |   Szerző: Sally Sparrow

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Egy nagy szünet után James Corden visszatér. Elnyerte a lehetőséget, hogy a Doctor Who sztár, Catherine Tate kolleginasága után többek között a világsztár Milla Jovovich-csal és Orlando Bloom-mal szerepeljen együtt A három testőr 3D-s változatában.

hirdetés
Leszbikus vámpíroktól a testőrökig

3D-ben varázsolják nemsokára mozivászonra a három testőrt. A Gavin & Stacey BBC-s sztárja elnyerte Planchet szolga szerepét a filmben, mely három dimenzióban tolmácsolja Athos, Porthos, Aramis és D'Artagnan történetét.

Már a színészek is megvannak a szerepekre. A muskétásokat Matthew Macfadyen, Ray Stevenson, Luke Evans alakítja. D'Artagnan pedig Logan Lerman lesz.

A vásznon fel fog tűnni többek között még Orlando Bloom és Milla Jovovich is.

A filmet a Resident Evil rendezője, Paul WS Anderson fogja dirigálni, közben ősszel megkezdi a Warner Bros is forgatni a maga rivális moziját, méghozzá a Bourne Identity rendezője, Doug Liman keze alatt, a hollywoodi Variety című lap értesülései szerint.

Cordennek ez lesz a második családi filmje, amit valaha forgatott. Az elsőt nemrég forgatták Londonban. Ez a "Gulliver utazásai" volt, melyben olyan partnerekkel dolgozott együtt, mint a Doctor Who-ból népszerűvé vált Catherine Tate, Jack Black, vagy Billy Connolly.

Corden szerepelt a "The History Boys"-ban, melyet egy szünet követett. Legközelebb a "Lesbian Vampire Killers" című filmben tűnt fel, amitől egyfajta karrier-törést szenvedett a szerepet követően...

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek