Starity

Új sorozat az RTL Klubon

2011. április 01. 18:06   |   Szerző: Bogi13

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A latin-amerikai telenovellák után a török sorozatok a legnépszerűbbek. Az Ezel, bosszú mindhalálig hatalmas sikereket ért el ebben a műfajban.

hirdetés
Új sorozat az RTL Klubon

A filmsorozat a 2010-es török televíziós díjkiosztó gálán kilenc díjat is bezsebelt, köztük a legjobb eredeti forgatókönyv, a legjobb rendező és a legjobb drámaszereplő kategóriában, és napi 13 milliós nézettséggel is büszkélkedhet.

„Nagyon fontos, hogy a latin-amerikai telenovellákkal szemben a filmsorozat története izgalmasabb és fordulatosabb, képi világának megjelenítése filmszerű, szépen fényképezett. A török producerek ráadásul jóval nagyobb költségvetésből gazdálkodhatnak, mint a már említett kollégáik, így az Ezel, bosszú mindhalálig rendkívül látványos és modern” – mondta Kolosi Péter, az RTL Klub programigazgatója.

A filmsorozat a 21. századi Törökországot mutatja be, mely tele van fordulatokkal és izgalmakkal, és természetesen szerelemmel és ármánnyal. A történet szerint Omer a kötelező katonai szolgálat letöltése után hazatér családjához, és minden vágya az, hogy feleségül vegye szerelmét, Eysant. Úgy tűnik, hogy pontosan azt az életet élheti, amire vágyott, amikor egy nap a rendőrség ráront a békésen alvó férfira, és gyilkosság vádjával letartóztatja. Életfogytiglan tartó ítélete alatt csak arra tud gondolni, vajon ki az, aki csőbe húzta, mivel érdemelte ezt ki, és hogyan állhatna bosszút. Az alkalomra tíz évet kell várnia, de végül elérkezik a pillanat, és a plasztikai műtéten átesett Omer új külsővel, illetve új névvel – Ezel – sétál be volt barátai életébe, hogy fényt derítsen a múltjára.

Az Ezel, bosszú mindhalálig április 9-én és 10-én (szombat, vasárnap) 16.25-ös kezdéssel, dupla epizódokkal startol az RTL Klubon. Ezt követően április 11-től minden hétköznap 17.25-től egy-egy epizód látható majd a csatornán.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek