Starity

Hamarosan jön Tóth Lüszi új lemeze

2011. április 02. 19:07   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Bár Lüszi az első klipjéért elég sok kritikát kapott, úgy döntött, mégsem adja fel az éneklést, s hamarosan kapható lesz első lemeze, amelyen már a saját dalai lesznek.

hirdetés
Hamarosan jön Tóth Lüszi új lemeze

Lüszi első klipje novemberben jelent meg I Feel Happy címen. A klipet csak az internetre szánták a rajongóknak, ám elég sok kritikát kapott. Ezután nem is lehetett sokat hallani a fiatal csillagról, s úgy tűnt, megint el fog tűnni a süllyesztőbe. Most viszont a rajongók örömére bejelentették, hogy hamarosan megjelenik a CD-je, amelyet az interneten meg is lehet rendelni.

A CD-n 10 új dal lesz hallható, amelyekből már kis részleteket hallhatunk is, ugyanis a legnépszerűbb videómegosztóra már feltették az előzetest.

Lüszinek egyébként még mindig nagy álma, hogy híres énekesnő legyen, ami úgy tűnik, valóra is fog válni. 2010 nyarán egy francia zenész felkarolta, és Kaposváron fel is vették a dalokat.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek