Starity

Andy Cohen beszólt Heidi Montagnak

2011. április 02. 12:12   |   Szerző: xBlondie

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Heidi a Twitteren viccből azt írta, bármikor részt venne a Real Housewives of Beverly Hills című sorozatban. Andy Cohen durván reagált a felvetésre.

hirdetés
Andy Cohen beszólt Heidi Montagnak

Egy nap alatt  tíz plasztikai műtétet végeztek rajta, igazi drámakirálynőként ismerjük a Hills című valóságshow kamerái által, de úgy látszik, Heidi Montag nem kell a Real Housewives of Beverly Hills producereinek.

Miután a szőkeség a Twitteren megírta, hogy „vigyázz, Beverly Hills, jön Heidi”, és megírták a pletykákat arról, hogy ő és férje, Spencer Pratt lehetségesnek tartják, hogy részt vegyenek a show-ban, a Watch What Happens Live műsorvezetője, Andy Cohen elmondta véleményét.

„Szakmailag nem szabadna negatív véleményt mondanom, szóval csendesre kell fognom a szavam – kezdte Andy. – Az a szerencsétlen hallucinál... inkább döfnék kést a szemembe, mint hogy őt lássam a csatornán!”

Ezt persze Heidi sem hagyhatta szó nélkül, és sértődötten reagált.

„Andy ízléstelen beszólása bántó volt, és teljességgel szükségtelen – nyilatkozta a szőkeség a People magazinnak. – Én csak vicceltem! Tudatában vagyok annak, hogy nem lennék jó abba a műsorba, de Andy Cohen túlment mindennek a határán.”

Andy Cohen szóvivője nem kommentálta az esetet.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek