Starity

Rosszul sült el Kim Kardashian vicce

2011. április 02. 13:01   |   Szerző: xBlondie

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Április 1-jén még a sztárok is megszívatják egymást – jó példa erre Kim Kardashian és Joel Madden összedolgozása Nicole Richie ellen. De a szőkeség nem örült ennek.

hirdetés
Rosszul sült el Kim Kardashian vicce

Szép húzás, Kim! A realitysztár megpróbálta meghackelni Nicole Richie Twitter-profilját (egy kis segítséggel Nicole férjétől, Joel Maddentől), de a tréfa kissé félresikerült.

Miután Kim és Joel sikeresen beléptek Nicole oldalára, olyan dolgokat kezdtek el írni, mint „Milyen szerencsés Kim Kardashian, lóghat az anyukájával, Krissel. Ő a hősöm, haver!” vagy „Húha, Joel Madden nagyon dögös! Mmmm.”

De a szőkeség gyorsan felfedezte a „betörést”, és le is buktatta a két barátját, majd sértődötten kiírta: „Nagyon vicces, Joel és Kim! De én egy megfontolt, előkelő és tapasztalt felnőtt vagyok, és nincs időm az ostoba játékaitokhoz!”

Pedig Kim csak le akarta róni Nicole-nak az adósságát, ugyanis a szőkeség ugyanezt tette vele múlt évben.

„Nicole jobban átvert engem a múlt évben, az én bolondoknapi viccem elég gáz volt... de rendben van. Még előttünk az egész nap.”

De ezután Kim Twitter-oldalára is érkeztek furcsa és bolondos üzenetek, amelyeket – mint később kiderült – nem Nicole tette, hanem Kim nővére, Khloe Kardashian.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek