Starity

Magyar a divatvilág aktuális sztárja!

2010. június 02. 16:04   |   Szerző: Sugarbird

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Egyre több magyar modell kerül be a nagy világba és ott többen ismerik a nevüket mint hazánkban. Ebergényi Réka, Srej Zsófia, Mihalik Enikő és Fórizs Adina után itt az újabb reménységünk.

hirdetés
Magyar a divatvilág aktuális sztárja!

Barbi a magyarok új küldöttje. Hihetetlen tempóban dolgozik és már alig tudni melyik magazinban lesz vagy melyik kifutón tipeg. Barbi a fotózások pihenő idő szakában tanul, méghozzá történelmet, nemsokára ugyanis ő is érettségizni fog.

Szinte alig van olyan lap már amiben nem jelent volna meg vagy nem kötöttek vele szerződést. A 2010-2011-es divathetek álandó fellépője. Lehet, hogy hamarosan egy másik modellünk Enikővel egy listán helyezkedhet majd el.

Felkérték a Numéro Tokyo divatanyagába is. A fotós Koji Yamada volt. A fotók Barbi vadabb énjét mutatják meg. A Vogue török számában viszont ennek az ellentétét láthatjuk, abban az anyagban olyan mint egy igazi tini.

Ügyes leányzó, reméljük a Milánó - London - Párizs útvonalat is ki sikerül neki bővíteni egyéb nagy városokkal.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek