Starity

Alyssa Milano imád twitterezni

2011. április 02. 16:04   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Bűbájos boszorkák színésznője nemrég elárulta, nagyon szereti a különféle blogokat, valamint közösségi oldalakat.

hirdetés
Alyssa Milano imád twitterezni

A sajtó folyamatosan szimatol a hírességek után, hiszen ki ne lenne kíváncsi a legújabb pletykákra és botrányokra. Alyssa úgy véli, ha egy személyes dolgának mindenképpen napvilágot kell látnia, akkor jobb, ha ő maga osztja meg a világgal.

Épp ezért kedvelte meg ennyire a különböző közösségi oldalakat – köztük a Twittert is. Állítása szerint így a rajongók kevésbé hisznek a pletykáknak, mivel ott van ő maga arra a célra, hogy közölje az igazat: „Ez csak még egy dolog, amit nem árt használni, mert itt kontrollálni tudod, hogy milyen információ kerül ki rólad, ami szerintem nagyon fontos dolog. Így biztosan az kerül a nyilvánosságra, amit te akarsz megosztani” – mesélte Alyssa a legutóbbi interjújában.

Alyssa és kedvese, Dave Bugliari első gyermeküket várják, emellett a színésznő folyamatosan csiripel, még születendő gyermeke nemét is a Twitteren keresztül osztotta meg a rajongóival.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek