Starity

Kabuki: „Katy Perry igazi harcos jellem”

2011. április 03. 11:11   |   Szerző: Glamster

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az E.T.-smink megálmodója Katy Perryről és munkájáról beszélt. Megosztotta kezdeti félelmeit és meglepetését Perry kisasszonnyal kapcsolatban.

hirdetés
Kabuki: „Katy Perry igazi harcos jellem”

A sminket az E.T.-hez Kabuki mestersminkes és művész készítette, aki beszélt is munkájáról az InStyle-nak:

„Nagy kihívás volt. Katy valami futurisztikusat szeretett volna, nagy referenciával és ambícióval jött hozzám. Először sajátos effekteket terveztem, kozmikus mintákat. Végül úgy döntöttünk a tanácsadóimmal, hogy három irány lesz: egy idegen tekintet/látszat, egy ősi, különleges kinézet, valamint egy törzsi megjelenés” – mondta.

Majd a myface.cosmatics vezetője tovább folytatta az interjút, amiben elmesélte félelmeit is: „A legnagyobb gond az volt, hogy »Úristen! Egy világsztárt, Katy Perryt, órákig sminkelni! És ha nem érti meg? Mocorogna, és ki lenne akadva a lassú munka miatt? Mondjuk ki, hisztizni kezdene munka közben, ahogy sokan tennék, tették Hollywoodban«. Ő is megtehette volna. De Katy szerencsére nagyon harcos és közvetlen, megértette az időszükségletet,  sőt, minél precízebb munkára ösztönzött. Öröm volt vele dolgozni. Nagyra értékelem a bizalmát, és azt is, hogy minket választott!”

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek