Starity

Beyoncé új menedzser után néz

2011. április 03. 09:09   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Female First értesülései szerint Beyoncénak új menedzser után kell néznie, mivel édesapja nem vállalja tovább.

hirdetés
Beyoncé új menedzser után néz

Beyoncé és édesapja mindig is elválaszthatatlanok voltak, mind üzleti, mind családi tekintetben: Matther Knowles még a 90-es években kezdte menedzselni lányát, így neki köszönhető a Destiny's Child, valamint a szólókarrier beindulása.

Az énekesnő nemrég erősítette meg, hogy édesapjával elválnak útjaik, és új menedzsert kell keresnie: „Csak az üzlet terén váltunk külön. Ő az apám, akit nagyon szeretek. Hálás vagyok mindenért, amit tanított nekem. Úgy nőttem fel, hogy közben figyeltem a szüleimet, ahogy a saját üzletüket felépítik. Szorgalmas vállalkozók, akiket követni fogok magam is” – nyilatkozta a többszörös Grammy-díjas énekesnő.

A közös megegyezés alapján létrehozott döntés után Beyoncé édesapja is interjút adott az egyik magazinnak: „Nagy dolgokat hoztunk létre együtt, és tudom, hogy a lányom a jövőben is képes lesz hódítani mind a zeneiparban, mind a szórakoztatóiparban. Az üzlet az üzlet, a család meg család. Szeretem a lányomat, nagyon büszke vagyok rá, és már alig várom a következő sikereket.”

A rengeteg Grammy-díj és eladott lemez után az énekesnő édesapja szeretne a család felé orientálódni, és néhány évre elszakadni a munkától – amit Beyoncé természetesen tiszteletben tart.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek