Starity

Kate Moss Alexander McQueen előtt tiszteleg

2011. április 03. 15:03   |   Szerző: kiswikcii.

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Kate Moss stílusosan emlékezik meg az egy éve elhunyt divattervezőről, Alexander McQueenről, hiszen 2006-os tervezésű ruhájában pózól a Harper's Bazaar magazinban.

hirdetés
Kate Moss Alexander McQueen előtt tiszteleg

Alexander McQueen egy éve vetett véget életének, és ezt a divatvilág rendesen megszenvedte. Kate Moss is azok közé a hírességek közé tartozik, akik szoros barátságot ápoltak a tervezővel, így nem meglepő, hogy a modell különleges módon emlékszik rá.

Kate egy 2006-os McQueen Organza ruhában ragyog a Harper's Bazaar magazinban. Ez a viselet a 37 éves modellt teljesen angyali bőrbe bújtatja, ráadásul a tervező még azután ajándékozta meg vele, miután felhagyott kokainfüggőségével.

„Nem emlékszem, mikor léptem fel először a bemutatóján, de emlékszem az első show-ra, amit New Yorkban tartott – emlékezett vissza Kate. – Esett, mindenki az utcán ácsorgott, amikor szóltam McQueennek: »Engedd be Anna Wintourt!« Óriási káosz volt, de őt nem érdekelte. Nagyon jó barátok voltunk, minden nap eszembe jut, és borzasztóan hiányzik. Halála előtt pár dolgot nekem ajándékozott: kaptam tőle egy fekete ruhát és egy szőrmekabátot, amit a temetésén is viseltem. A végső búcsú előtt álltam a szekrény előtt, és azon gondolkodtam, hogy mit vegyek fel. Szokatlan, de ezt viseltem, hiszen úgy gondoltam, ő is ezt szeretné.”

Az biztos, hogy Alexander McQuennel egy darabot vesztettünk el a divatvilágból.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek