Starity

VV4: Éva harmadszor is győzött

2011. április 03. 23:11   |   Szerző: Freeze

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Minimális különbséggel ugyan, de a törtető lány nyert Gigi ellen a Való Világ eddigi legizgalmasabb párbaján.

hirdetés
VV4: Éva harmadszor is győzött

A törtető kategóriában induló Baukó Éva immár a harmadik győztes párbajon van túl, ez alkalommal a Rácz testvérek lány tagját,  a botrányos előéletű Gigit  küldte haza. A megosztó személyiségű, villában nem kedvelt lány elenyésző szavazatkülönbséggel, 51:49-es aránnyal nyert, de az adás alatt rendesen kiosztotta ellenfelét. Gigi viselkedése a párbajon sokak számára kicsapta a biztosítékot. Még Alekosz sem az előre megírt kortesbeszédet mondta, inkább a magát egyre erőteljesebben megjátszó Rácz lány eddig rejtve maradt énjéről beszélt.

Az eredmények hallatán Éva majdnem szívrohamot kapott, a földön fekve csapkodta magát, és a műsorvezető, Sebestyén Balázs kérdéseire is csak levegőért kapkodva tudott egy-egy szót válaszolni.

A villában maradt játésokok nem fogadták kitörő örömmel a törtetőt, egyedül Alekosz volt nagyon boldog, aki a beszéde során azt is megígérte Évának, hogy ha visszajön, olyan falat fognak maguk köré állítani, amit már senki nem fog tudni áttörni.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek