Starity

Elkészült Jordin Sparks új klipje!

2010. június 02. 19:07   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Jordin már hosszú ideje eltűnt a zenecsatornákról. De hamarosan újra láthatjuk a 20 éves énekes-színésznőt.

hirdetés
Elkészült Jordin Sparks új klipje!

A Disney profi énekest akart a Szépség és szörnyeteg (The Beauty and Beast) 20. évfordulója alkalmából, ezért Jordint kérték fel, aki örömmel elfogadta a felkérést.

Az új számot már május 5-én felvették és május 30-a körül forgatták a klipet, de még nem adták ki, mert az útómunkálatok még hátra vannak. A klipben Jordin hercegnőként fog járkálni, amint a képen is látható. A hírt Jordin is megerősítette június 1-én a twitterén és egy riport során is, ahol így nyilatkozott: "Igen, felvettük a dalt, de sokat nem változtattunk, mert Celine Dion által éneketl ritmus és szöveg tökéletes, a videó pedig hercegnős lesz, már nagyon várom, hogy lássátok."

A 3D film csak később fog kijönni, de a klip valószínűleg előbb, így Jordin újra képernyőn lesz.

A hír az amarikai Entertainment Weekly újságnak is megerősítette a sztár: "Ahogy már mondtam, én fogom énekelni a dalt és nagyon, nagyon boldog vagyok, és videó is lesz majd, egy hercegnős videó. Szeretlek titeket! Peace."

Tehát Jordin újra valami naggyal fog a média és a zenecsatornák középpontjában lenni. Remélhetőleg hamarosan láthatjuk a klipet!

hirdetés

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek