Starity

Hajdú Péter Michael Jacksonnak képzeli magát

2011. április 04. 14:02   |   Szerző: _ToTo_

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

„Farokfogásban jó vagyok!” – rikkantotta Hajdú Péter A nagy duett című műsor egyik táncpróbáján, majd szőrös mellkasával próbált villogni Zoltán Erika előtt – írja a borsonline.hu

hirdetés
Hajdú Péter Michael Jacksonnak képzeli magát

„Amit Peti csinál, az egyelőre csak mozgás, nem tánc. Mivel mindössze néhány hetünk van arra, hogy előcsaljuk a Petiben szunnyadó Fred Astaire-t, minden alkalommal próbálom valamivel feldobni a hangulatot. Épp a számomra oly vonzó mellkasszőrzetről diskuráltunk, mikor Peti váratlanul széttépte az ingét, és kizárólag nekem feltárta férfias felsőtestét” – mesélte Zoltán Erika, hozzátéve, a duett férfi tagjának még sokat kell gyakorolnia a férfias terpeszállást, és a színpadon való mozgást.

„Józanul még Katával sem nagyon táncoltam, legfeljebb lassúztam, úgyhogy az esélytelenek nyugalmával készülök a műsorra” – sóhajtott Hajdú, aki a próbán egy provokatív Jacko-mozdulattal próbálta elkápráztatni alkalmi oktatóját.

„Annak ellenére, hogy rossz a ritmusérzékem, a tánc hevében bármikor oda tudok kapni a legérzékenyebb pontomhoz” – mondta a Frizbi házigazdája.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek