Starity

Justin Bieber-dalt énekelt David Alaba

2011. április 04. 14:02   |   Szerző: _ToTo_

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

David Alaba, a Bayern Münchentől kölcsönben a Hoffenheim együttesében játszó osztrák futballista Justin Bieber-dalt énekelt a kocsijában, de ezt pechjére a vele utazó klubttársa, Ryan Babel rögzítette iPodjával.

hirdetés
Justin Bieber-dalt énekelt David Alaba

David Alaba dalra fakadt! A mindössze 16 éves tinisztár, Justin Bieber rajongói köre főleg 12–14 éves kislányokból áll, de a Bayern München kötelékéhez tartozó, de ebben a szezonban kölcsönben a Hoffenheim együttesében szereplő osztrák labdarugó „vén fejjel”, 18 esztendősen is kedveli a kanadai tinisztárt. Az autójában bekapcsolódott Bieber vadonatúj felvétele, a Baby éneklésébe. Arra viszont nem számított, hogy vele utazó csapattársa, Ryan Babel iPodjával rögzíti a nem mindennapi eseményt.

Innentől kezdve nem volt visszaút: a holland játékos a felvételt feltöltötte a Twitterre, és hamarosan különböző videomegosztó portálokon is megcsodálhatták a szurkolók és ismerősei is, akik jót derültek a ritka felvételen. 

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek