Starity

Daisy Lowe büszke a testére

2011. április 09. 19:07   |   Szerző: kiswikcii.

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Daisy nem csak saját maga szerint, de a Vogue magazin szerint is a brit modell maga a „test, mell, közösségi élet, és a stílus” tökéletes megtestesítője.

hirdetés
Daisy Lowe büszke a testére

Daisy Lowe alig 22 éves, és már rengeteg felkérést tudhat magáénak a divatvilágban. Most a brit Peacocks divatmárka egyik tervezőjeként ügyködik, sőt, saját kollekciójának is ő lesz a kampányarca.

Az ötlet, hogy modellként tervezőnek áll, még egy nyaralása alkalmával pattant ki fejéből. Egy tengerparthoz közeli árusnál vásárolta meg a bikinit, melyben még aznap fürdőzött,  ám a fürdőruha nem bizonyult tökéletesnek Daisy számára. Szerinte ugyanis szörnyű, hogy nem lehet magas szárú fürdőruhaalsót vásárolni, amely tartja és összeszorítja az embert. A modell tervezte fürdőruhákat a 40–50-es évek ihlették, és részben édesanyja, Pearl, aki már néhány szezon óta vintage ruhakollekció tervezéssel foglalatoskodik, ugyancsak a Peacocksnak.

„Nagyon büszke vagyok arra, hogy én lehetek a gömbölydedség poszterlánya. Elégedett vagyok a testemmel” – jegyezte meg Daisy a Vogue-nak.

A modell elárulta azt is, hogy felnéz az olyan kolléganőire, akik gyönyörű domborulataikkal hódítanak a címlapokon, kifutókon.

„Szükségünk van igazi karakterekre, akikre fel tudnak nézni és ugyanakkor azonosulni tudnak a nők. Nézzük csak meg Lily Cole-t, ő igazán gömbölyű, vagy Rosie Huntington Whiteley-t, aki Victoria’s Secret-modell és a Burberry egyik arca, ő olyan szexi.”

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek