Starity

Adam Sandler lett a legértékesebb nevettető

2011. április 04. 18:06   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Los Angeles Times nevű magazin összeállítása szerint Adam Sandler a legkedveltebb, ugyanakkor a legértékesebb komikus.

hirdetés
Adam Sandler lett a legértékesebb nevettető

A Távkapcs és az 50 első randi sztárja elmondhatja magáról, hogy ő a legviccesebb és legértékesebb komikus Hollywoodban. A Times kutatásai szerint a színész tizenkét filmje haladta meg a 100 millió dolláros bevételt – melyet még Eddie Murphynek sem sikerült elérnie.

Bár Sandler legutóbbi filmje, a Kellékfeleség nem nyűgözte le a kritikusokat, a nézőknek annál inkább tetszett, mivel hetekig volt a bevételi listák élén, így ez a filmje is meghaladta az álomhatárt. A magazin szerint nem volt még olyan komikus, aki ennyire sikeres lett volna a mozik pénztárainál.

Bár sokan Jim Carrey-t tartják korunk egyik legjobb nevettetőjének, még neki sem sikerült elérnie azt, amit Sandlernek, akinek 2000 óta 14 filmje jelent meg, és ebből csak kettő teljesített rosszul.

A legtöbb stúdió vezetője szerint Sandler neve mindig busás bevételeket fog okozni, és állításuk szerint ő az egyik olyan színész, akinek mindig lesz munkája.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek